Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Адвокатът на семейството на Милен Цветков - Менко Менков,

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgАдвокатът на семейството на Милен Цветков - Менко Менков,
Коментари Харесай

Адвокатът на семейството на Милен Цветков: Поведението на това момче вреди на него. Препоръчвам му да сведе глава и да поиска прошка

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Адвокатът на фамилията на Милен Цветков - Менко Менков, разкри в ефира на " Крум Савов Live ", че не утвърждава държанието на обвинения Кристиян Николов.

" Поведението на обвинения в този развой, такова каквото е сега, вреди единствено на него. Наблюдаващите прокурори и проверяващите си правят работата качествено. Ако правораздаването се случваше по улиците, нямаше да има потребност ние да учим толкоз. Правото е комплицирана и официална просвета и не може единствено възоснова на един видеозапис делото да влезе в съда. Напротив, делото се движи с доста положителни темпове. Това са най-трудните проблеми за следствието. В този развой мисля, че няма да има никакъв проблем за доказването на закононарушението, в което е упрекнат този юноша и справедливостта ще спечелва ", сподели той.
" Първо, негово право е да отхвърля да взе участие в каквито и да е следствени дейности, негово право е и да мълчи докрая на процесите. Неговото държание, което аз правя оценка като извънредно несъответстващо и погрешно, беше оценено по достолепие от съда с вчерашния правосъден акт, в който Софийски градски съд споделя, че в действителност заявеното желание за подпомагане се разминава с неговите същински прояви. Делото ще бъде потвърдено и без негово присъединяване. Наличието на наркотични субстанции в организма му до 24 часа преди произшествието е потвърдено с техническа и химическа експертиза. Тъй като директно след произшествието са взети проби от лицето, има осъществена такава експертиза по делото и това той дали ще каже или няма да каже по кое време какви наркотични субстанции е употребявал, няма значение. За него ще е по-добре да спомага. Той евентуално ще си получи заслуженото ", сподели Менков.

" Считам, че използването на четири наркотични субстанции, неналичието на каквато и да е реакция за опит да бъде спряно придвижването на автомобила, който той ръководи, в противен случай - данни за ускорение на скоростта към кръстовището, значи, че лицето е разчитало на абсолютния късмет, на провидението, или на някакви извънземни, които да предотвратят удара. Наказанието се планува да е от 10 до 20 години ", изясни той.

" Това, което остава по делото да се направи, е автотехническата сложна и съдебномедицинска експертиза, която е от седем движимости лица и не може да стане толкоз бързо, тъй като пък представете си - всеки ден стават някакви произшествия, които не са снимани от охранителни камери както е на кръстовището в централната част на София. Свидетелите след това трансформират думите си и към този момент споделят кой къде е стоял в колата. В началото имаше екзотична теза на отбраната му, че не е потвърдено, че той е стоял зад кормилото. Има доказателства, които по-безспорен метод подсигуряват, че водачът е бил точно Кристиян, и прокуратурата го потвърди ", разяснява юристът.

 

" В тази обстановка единствената добра позиция на това момче, защото е младо, е просто да склони глава, да изиска амнистия и да признае обстоятелствата. Най-бързо края на делото може да пристигна през есента ", приключи той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР